Skip to content

Potpisani ugovori sa 60 učenika

👍 Fondacija IMAN ove godine će obezbjediti 60 stipendija za učenike osnovnih i srednjih škola, 15 više u odnosu na prošlu godinu, kao i dodatnih 20 stipendija za studente.

👉Tim povodom u prostorijama JU OŠ “25. novembar” organizovali smo svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju sa stipendistima iz naše općine jer od ove godine imamo 20 stipendista izvan naše općine. Od ukupnog broja stipendista, njih 42 su bez jednog roditelja i 18 stipendista je s prosjekom od 5.0.

👏 Naši prijatelji iz fondacije Gorušica su obezbjedili 17 stipendija te na taj način pokazali da želja i volja za činiti dobro nema granica.

💪 Druženja sa našim stipendistima nam daju vjetar u leđa da dalje radimo još jačim tempom a kako i ne bi kada su to djeca bez jednog ili oba roditelja, sa primjernim vladanjem i odličnim uspjehom.

🤝 Veliko hvala našim prijateljima, donatorima koji nesebično izdvajaju i pomažu rad Fondacije, te na taj način pokazuju da je pomaganje u odgoju, obrazovanju i nauci najuzvišenije davanje kada je u pitanju izgradnja čovjeka.

❗️ ”Tragajte za naukom od kolijevke pa do groba.” Abdul-Fettah Ebu Gudde

💳 Novčane priloge možete uplatiti:

Primalac: Fondacija IMAN

Svrha plaćanja: Stipendije

Broj računa: 1610000172790088 (Raiffeisen bank)

▪️ Vaša Fondacija IMAN ❤