Skip to content

Fondacija IMAN nagradila NAJBOLJE

👍 U omladinskom centru “Knjiga” danas smo ugostili učenike generacije i tom prilikom nagradili najuspješnije. Osim novčanih nagrada imali smo posebne unikatne poklone naših prijatelja, koje će nadamo se, našim odlikašima biti lijepa uspomena, kao i tortu kojom smo sve zasladili.

👍 Gost druženja je bio naš sada već bivši stipendista a budući doktor medicine Abdullah, koji se obratio prisutnima s lijepim porukama. Članovi Upravnog odbora Fondacije su poručili učenicima da su pred njima brojne mogućnosti i izazovi, te im poželjeli mnogo sreće i uspjeha u budućem školovanju.

👏 Pored nagrađenih učenika generacije osnovnih i srednjih škola naše Općine, nagradili smo i sugrađanina Belmina Šakanovića koji je naš stipendista i učenik generacije u srednjoj Medicinskoj školi u Bihaću.

👉 Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi uz razgovor s učenicima, a čuli smo i njihove planove za dalje obrazovanje.

👏 Iskrene čestitke našoj omladini, profesorima, nastavnicima i roditeljima. Nadamo se da ćemo vrlo brzo biti u prilici da čujemo i o drugim njihovim uspjesima.

▪️“Trud koji ulažemo da bismo nešto postigli nikad nije uzaludan. Nekada, negdje, nekako, pronaći ćemo ono što tražimo.” Helen Keller

💪 Budi i TI dio Fondacije ❗️